Suhr
Suhr Riot Distortion

The Riot (Rascoala), asa cum si numele indica, este o pedala (hi-gain) de distors care face si cel mai timid canal de clean, al unui amplificator pe lampa, sa urle ca un stack. John Suhr si echipa sa au construit-o avand in minte headroom-ul si atacul unui head de 100W. Atat in studio cat si live, acest model te va face sa uiti ca ai o pedala in "lantul catre lampa". Cu un sound organic si fara "bazaitul" dezamagitor al altor pedale de distors, Riot isi bazeaza succesul si pe ampul la care este legata, de preferat pe lampa, chiar daca inginerii proiectanti au conceput-o pentru compatibilitate generala. Avand un design simplu, compact si rafinat, pedala beneficiaza de o asamblare exceptionala si robusta.
799.00

Suhr Shiba Drive

Aceasta pedala de overdrive este destinata blues-ului. Culoarea, finetea (smooth tone), compresia, sustainul si mediile usoare striga: "Blues!"
Exclusiv folosita pe canalul de clean ori pe cel de overdrive ("ciupit la ora 10"), si in orice combinatie a reglajelor de volum/tone/drive, pedala nu poate suna decat excelent pentru a taia prin mix. Cu un ton gras si veritabil pe humbuckere, pedala ajunge sa straluceasca pe singe-coils, cu joase definite, medii percutante si inalte matasoase, devenind astfel ... muzicala. Avand un design simplu, compact si rafinat, pedala beneficiaza de o asamblare exceptionala si robusta.
799.00