Lindy Fralin
Lindy Fralin BLUES SPECIAL

Al doilea cel mai vandut set din acest brand, cu magneti alnico V reprezinta tonul perfect pentru blues
1099.00

Lindy Fralin VINTAGE HOT

Cel mai bine vandut set de la Fralin. Tipul de contructie a acestui tip de doze, bobinajul si magnetii fac din ele un set must-have.
1099.00

Lindy Fralin REAL 54's

Acest set este aproape identic cu Vintage Hot, insa are magneti Alnico III (acelasi tip de magneti folositi la Strat-urile din '54)
998.00

Lollar
Lollar Strat Special

Set excelent balansat, cu alnico V, output mai puternic ofera sunet gras, cu adevarat
998.00

Lollar Strat Vintage Tweed

Doze cu magneti alnico II, potrivite pentru majoritatea amp-urilor Tweed. Ofera output mai mic, dar compenseaza prin claritate.
1099.00

Suhr
Suhr V60 / V60 LP (low peak) - bridge/middle/neck

Aceste doua modele recreeaza cu succes sunetul clasic de single-coil al anilor 60. Mai mult, folosesc acelasi tip de magnet din acele vremuri, putand genera sunet clar, cald si cu medii taioase.
998.00

Suhr Mike Landau model - bridge/middle/neck

Concepute impreuna cu Mike Landau si Kirk Fletcher (care din motive comerciale nu le mai foloseste, de aici si noua denumire ML a modelului), aceste doze incorporeaza tot ce e mai bun in materie de vintage, devenind stindardul companiei.
1099.00

Suhr Strat set V54

Magnetii alnico folositi in acest tip de doza sunt de la acelasi producator original din anii '50 si '60, calibrati de legendarul de acum John Suhr
998.00

Suhr BPSSC system (BackPlate Silent Single Coil)

Acest sistem este o abordare revolutionara a a eliminarii brum-ului de la Strat-uri. In loc de a inversa polaritatea si bobinarea dozei de mijloc pentru a obtine noise-cancelling in pozitiile 2 si 4 ale switch-ului, acest sistem foloseste backplate neconventional, inlocuitor al celui original al chitarei. In combinatie cu fiecare dintre doze, bobinate normal (fara inversarea polaritatii), ofera noise-cancelling in toate cele 5 pozitii ale switch-ului, FARA a afecta in niciun fel tonul
1100.00

Van Zandt
Van Zandt True Vintage

Aceste doze au fost gandite sa captureze sunetul specific Strat-urilor vintage, asa incat furnizeazaton clar, cu buna articulare si definitie pe fiecare coarda. Pozitiile 2 si 4 ale switch-ului confera acel quack atat de greu de reprodus, al celor vintage, fiind noise-cancelling in aceste combinatii.
1099.00

Van Zandt Blues Model

Cu mult atac si snap specific, ideale pentru blues.
1099.00